Sneeuwkettingen4u
Sneeuwkettingen4u
Seit 2014 sind wir mit Sneeuwkettingen4u Ihr verlässlicher Partner für Traktionslösungen auf dem niederländischen Markt. Dank unserem Online-Auftritt zeichnen wir uns durch erstklassigen Kundenservice, fundierte Beratung und Qualitätsprodukte aus. Dies, kombiniert mit unserem herausragenden After-Sales-Service und einer großzügigen Garantie, hat uns hervorragende Kundenbewertungen eingebracht. Seit 2023 sind wir auch als Schneeketten4u in Deutschland aktiv. Mit unseren Lagern vor Ort garantieren wir in Deutschland und Österreich ein einzigartiges Kundenerlebnis: attraktive Preise, schnelle Lieferzeiten, umfassende Beratung und eine breite Produktpalette rund um Schneeketten. Überzeugen Sie sich selbst auf Schneeketten4u.

Sandra S.
Onze ervaring is gewoon top
Ik starte op een avond een chat en ik dacht eerlijk gezegd dat dit met een ai robot ging zijn !
Maar nee hoor ik kreeg zeer professionele hulp en het bleek later , dat ik een gesprek had met de zaakvoerder zelf !!
Paar dagen nadien de bestelling geplaatst van onze kettingen op woensdag avond en we kregen deze vrijdag reeds geleverd in België

Wij hebben gekozen voor de Pewag servomatik welke zeer makkelijk te plaatsen zijn
En dan nog de Pewag servostar loopvlak kettingen , deze om te monteren iets trager dan de de andere maar toch zeer vlot
We kijken er naar uit om met onze camper te sneeuwwegen te trotseren en er een prachtige wintervakantie van te maken
Als u toch denkt voor dat geld dat ik bespaar met geen kettingen te kopen kan ik er een paar drinken op vakantie
Maar de paar euro’s die je uitgeeft aan de ketting zullen nooit op wegen tegen de kosten van schade aan je voertuig als je een slipper maakt om nog te zwijgen van de boete die soms nog volgt

Als je er toch voor kiest om toch geen kettingen te kopen , zal ik eens wuiven als ik jullie voorbij rij

SAFETY FIRST

Groetjes

Duidelijke webshop en correcte en snelle levering !
Goeie, duidelijke chatfunctie! Goed advies!
Vlotte afhandeling!
Duidelijke webshop, snelle levering
Ik heb voordat ik de kettingen ging bestellen enkele keren telefonisch contact gehad met Sneeuwkettingen 4u.
Ben super goed geholpen en kreeg de gewenste uitleg.
Een professioneel bedrijf met verstand van zaken.
En ook nog een snelle levering.

Carole D.
perfecte service, vriendelijk
Deskundig advies en snelle reactie. Ook vlotte levering van de sneeuwkettingen. Een aanrader!
Goed advies voor juiste sneeuwkettingen. Op voorraad en snel geleverd.
There was a small problem with the chains that I was supplied. However the service from sneeuwketting4u in efficiently resolving this was truly excellent. I feel really comfortable in recommending this company.
Sneeuwkettingen zien er degelijk en goed uit, vlot en geheel volgens afspraak door sneeuwkettingen4U geleverd voor een faire prijs.